gabriela_cristea_13.jpg

Gabriela Cristea revine în televiziune cu o emisiune nouă, ce va fi difuzată de Antena Stars: "Te iubesc de nu te vezi".

Prima ediție va fi difuzată pe 28 mai, la ora 18:45 și va dura 120 de minute, potrivit click.ro. Prin această emisiune se dorește formarea a cât mai multor cupluri de succes.

"O să fie o chestie combinată, între tv şi online. Nu sunt la prima abatere, în care să fiu deschizător de drumuri, şi apoi să fiu preluată de alţii. Eu vin şi cu un bagaj de telespectatori, care se uită pentru mine şi pentru felul meu de a fi, şi sunt sigură că îi voi convinge şi pe alţii să mă urmărească.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concurenţii nu se văd, iar misterul deconspirării se va face pas cu pas. Nu există «la final», pentru că nu este un show care să se întindă pe o anumită perioadă de timp. (...) Deocamdată sunt singură doar în platou. Va fi ceva interactiv", a explicat Gabriela Cristea la Antena 1.   

Gabriela Cristea revine la TV după opt luni, timp în care a devenit mămică, ultima televiziune la care a activat fiind Kanal D.


Monden
  • Marți, 07 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cât câștiga Bianca Drăgușanu la Kanal D

Bianca Drăgușanu nu mai este prezentatoarea emisiunii ‘Te vreau lângă mine’ de la Kanal D. 28 iulie a fost ultima emisiune a vedetei, ea fiind înlocuită ulterior cu Andreea Mantea. Blondina a...