gabriela_cristea_13.jpg

Gabriela Cristea revine în televiziune cu o emisiune nouă, ce va fi difuzată de Antena Stars: "Te iubesc de nu te vezi".

Prima ediție va fi difuzată pe 28 mai, la ora 18:45 și va dura 120 de minute, potrivit click.ro. Prin această emisiune se dorește formarea a cât mai multor cupluri de succes.

"O să fie o chestie combinată, între tv şi online. Nu sunt la prima abatere, în care să fiu deschizător de drumuri, şi apoi să fiu preluată de alţii. Eu vin şi cu un bagaj de telespectatori, care se uită pentru mine şi pentru felul meu de a fi, şi sunt sigură că îi voi convinge şi pe alţii să mă urmărească.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concurenţii nu se văd, iar misterul deconspirării se va face pas cu pas. Nu există «la final», pentru că nu este un show care să se întindă pe o anumită perioadă de timp. (...) Deocamdată sunt singură doar în platou. Va fi ceva interactiv", a explicat Gabriela Cristea la Antena 1.   

Gabriela Cristea revine la TV după opt luni, timp în care a devenit mămică, ultima televiziune la care a activat fiind Kanal D.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.