fbpx

2-3-neatza-4_6.jpg

Câștigătorul show-ului “Ferma vedetelor” de la Pro TV este actrița Tania Popa, care l-a învins în finală pe actorul Cătălin Neamţu.

Aseară a fost difuzată finala, însă numele câștigătorului a fost anunțat acum o lună AICI.

Potrivit click.ro, Tania Popa, 45 de ani, va cheltui premiul de 50.000 de euro oferit de Pro TV pentru a organiza nunta cu iubitul său de 34 de ani.

Tania Popa are o poveste de dragoste ca în filme. Veaceslav Damian este cel de-al treilea soţ al ei, cu care are un băieţel de 9 ani, Slavic.

Din primul mariaj o mai are pe Daria, o adolescentă superbă, care se pregăteşte de bacalaureat.

“L-am cunoscut pe Veaceslav când ne-am căsătorit şi când am făcut şi copilul. În 2008. Ne-am căsătorit civil după o săptămână de când ne ştiam, cred că la starea civilă am aflat care e numele lui de fapt, pentru că nu cred că-mi spusese. La două luni am rămas însărcinată cu Slavic. Am făcut cununia religioasă cu o săptămână înainte de botez şi n-am mai făcut nici un fel de nuntă, a fost doar un botez cu prietenii. Şi atunci mi-a tot promis: «Lasă, când ne reînnoim jurămintele, la zece ani, facem nuntă». El poate spera că nu prindem zece ani, dar îl bag la cheltuieli!”, povestea Tania Popa pentru sursa citată.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Joi, 14 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Dragoș Bucur se întoarce la ”Visuri la cheie”

Viitorul sezon al emisiunii ”Visuri la cheie” va fi prezentat de Dragoș Bucur, care îl înlocuiește astfel pe actorul Corneliu Ulici. Actorul părăsise anul trecut formatul, după ce „s-a dedicat...