2-3-neatza-4_6.jpg

Câștigătorul show-ului “Ferma vedetelor” de la Pro TV este actrița Tania Popa, care l-a învins în finală pe actorul Cătălin Neamţu.

Aseară a fost difuzată finala, însă numele câștigătorului a fost anunțat acum o lună AICI.

Potrivit click.ro, Tania Popa, 45 de ani, va cheltui premiul de 50.000 de euro oferit de Pro TV pentru a organiza nunta cu iubitul său de 34 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tania Popa are o poveste de dragoste ca în filme. Veaceslav Damian este cel de-al treilea soţ al ei, cu care are un băieţel de 9 ani, Slavic.

Din primul mariaj o mai are pe Daria, o adolescentă superbă, care se pregăteşte de bacalaureat.

“L-am cunoscut pe Veaceslav când ne-am căsătorit şi când am făcut şi copilul. În 2008. Ne-am căsătorit civil după o săptămână de când ne ştiam, cred că la starea civilă am aflat care e numele lui de fapt, pentru că nu cred că-mi spusese. La două luni am rămas însărcinată cu Slavic. Am făcut cununia religioasă cu o săptămână înainte de botez şi n-am mai făcut nici un fel de nuntă, a fost doar un botez cu prietenii. Şi atunci mi-a tot promis: «Lasă, când ne reînnoim jurămintele, la zece ani, facem nuntă». El poate spera că nu prindem zece ani, dar îl bag la cheltuieli!”, povestea Tania Popa pentru sursa citată.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.