fuego-maria-butaciu-favorit_tv-facebook.jpg

Fuego a postat pe Facebook un mesaj emoționant pentru interpreta de muzică populară Maria Butaciu, aflată pe patul de spital, în stare critică. 

Paul Surugiu-Fuego (41 ani) speră ca buna lui prietenă să treacă cu bine peste problemele de sănătate și să revină pe scenă:

”Dragă Maria Butaciu, noi, toți colegii și prietenii dragi, îți suntem alături, ne rugăm pentru tine și sănătatea ta și te vrem înapoi pe scenă! Țucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum mulți ani, când te-am cunoscut, să-ți spun pe nume! De atunci ne-au unit turnee împreună, zile de naștere, emisiuni de colecție și desigur, toate învățămintele tale, oferite cu tot sufletul, din înțelepciunea ce te caracterizează! T

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

e știu puternică și mai știu că ești un munte de autenticitate, cariera ta fiind una emblema a folclorului românesc! Nu ai ieșit niciodată din spiritul zonei tale, din seriozitatea impusă de costumul popular, fiind un exemplu pentru toate generațiile de artiști!

Frumusețea caracterului tău, altruismul, bucuria de a trăi ți-au fost mereu carte de vizită, și DA, sunt norocos că te cunosc și că-mi ești, păstrând proporțiile carierei tale imense, prietenă! Te-așteptăm înapoi în fața publicului tău și in viețile noastre, pentru a ne molipsi, cum faci de obicei, cu pofta de viața și simplitatea ta! Îți doresc sănătate, “firule, măi fir de iarbă”!”.

Starea de sănătate a Mariei Butaciu, artista  în vârstă de 78 de ani, este în continuare delicată, medicii  de la Spitalul de Urgență ”Floreasca” zbătându-se să o țină în viață.

La căpătâiul artistei, care se află în comă de patru săptămâni, se află unica sa fiică. 

sursa: click.ro