fbpx

Sisu.jpg

Cunoscutul cântăreț de muzică rapp, Sișu, membru al fostei trupe La Familia, s-a schimbat radical după experiența celor patru ani petrecuți în spatele gratiilor. El a fost condamnat pentru droguri și eliberat condiționat.

După aproape cinci ani de când a fost eliberat condiționat, Sișu a fost invitat la Trinitas TV, unde a declarat că Dumnezeu l-a vindecat de viciul consumului de droguri.

„Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. (...) M-am analizat! Mi-am dat seamă unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură.

Înainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat.

Citește și Sişu dă lovitura cu melodie nouă şi o colaborare neaşteptată

Am fost arestat, am venit acasă și mereu mă întorceam la aceeași chestie. În momentul în care am schimbat ceva în viață mea, nu intenționat, pentru că probabil intervine un semn pe care ni-l trimite Dumnezeu, am aflat că atunci când faci voia ta te simți de multe ori... mic.

Când faci voia Lui, te simți energizat... înălțat. Simți că nu acționezi singur. Nu am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. (...) Gândul la Dumnezeu îți da sens în viață.

Fiecare om primește un canon pe care trebuie să-l facă. O raportare de un minut pe zi la Dumnezeu te ajută să menții legătură cu El! E acolo!”, a spus Tudor Sișu, la Trinitas TV.

Vizionează AICI interviul lui Sișu la Trinitas TV intitulat ”reîntoarcerea la credință”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro