img.jpg

Ediția de luni a emisiunii “Chefi la cuțite” a fost una dintre cele mai urmărite din România în momentul în care Răducu, un copil de patru ani, le-a gătit juraților un tiramisu excepțional.

Potrivit Antena 1, Radu Fulga este talentat și plin de imaginație, iar pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o cu ajutorul părinților săi.

Tocmai de aceea, băiatul a fost însoțit de mama sa, care s-a asigurat că rafturile înalte din bucătăria “Chefi la cuțite” nu îi vor da bătăi de cap juniorului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru că este mai mic decât bancul de lucru, masa lui de gătit a fost amenajată special, iar rețeta dulce pe care a pregătit-o a ținut cont de pașii și de tehnica de gătit.

Singura problemă a copilului a fost că „are mănuțele prea mici” pentru a putea separa albușul de gălbenuș ca un adevărat profesionist, însă asta nu l-a descurajat.

Ca într-o joacă, Radu Fulga a gătit sub admirația celorlalți bucătari și a gustat din preparat pentru a se asigura că le prezintă chefilor un desert irezistibil.

Ca orice copil, este înnebunit după dulciuri, însă la rețeta sa de tiramisu a folosit cacao în loc de cafea.

Micuțul recunoaște că gătește foarte des alături de tatăl său și a învățat să își pregătească singur omletă la micul dejun.

Tocmai de aceea, băiatul că își dorește să ajungă parte din noua generație de chefi.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.