fbpx

img.jpg

Ediția de luni a emisiunii “Chefi la cuțite” a fost una dintre cele mai urmărite din România în momentul în care Răducu, un copil de patru ani, le-a gătit juraților un tiramisu excepțional.

Potrivit Antena 1, Radu Fulga este talentat și plin de imaginație, iar pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o cu ajutorul părinților săi.

Tocmai de aceea, băiatul a fost însoțit de mama sa, care s-a asigurat că rafturile înalte din bucătăria “Chefi la cuțite” nu îi vor da bătăi de cap juniorului.

Pentru că este mai mic decât bancul de lucru, masa lui de gătit a fost amenajată special, iar rețeta dulce pe care a pregătit-o a ținut cont de pașii și de tehnica de gătit.

Singura problemă a copilului a fost că „are mănuțele prea mici” pentru a putea separa albușul de gălbenuș ca un adevărat profesionist, însă asta nu l-a descurajat.

Ca într-o joacă, Radu Fulga a gătit sub admirația celorlalți bucătari și a gustat din preparat pentru a se asigura că le prezintă chefilor un desert irezistibil.

Ca orice copil, este înnebunit după dulciuri, însă la rețeta sa de tiramisu a folosit cacao în loc de cafea.

Micuțul recunoaște că gătește foarte des alături de tatăl său și a învățat să își pregătească singur omletă la micul dejun.

Tocmai de aceea, băiatul că își dorește să ajungă parte din noua generație de chefi.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg