andreea_balan_3_0.jpg

După ce România nu s-a calificat nici măcar în finala Eurovision-ului din acest an, Adreea Bălan a susținut că acest concurs este o pierdere de vreme. În replică, Horia Moculescu a declarat: ”Să-și vadă lungul nasului balerina Andreea Bălan, Eurovision  e un concurs de cântat, nu de dansat!”

”Ce să fac la Eurovision?! Să mă duc să mă jurizeze generația old school și apoi să mă critice și să nu mă trimită mai departe?! E pierdere de timp. Acolo se duc oamenii care nu au ce să facă și vor să piardă timpul. Apoi ajungi în țara unde se ține Eurovision și se votează politic.

Este o stupizenie și nu are nici un sens. Artiștii mari nu se duc. Cel mai nașpa este jurizarea de la noi din țară pentru că te duci acolo și vin niște oameni care nu prea au ce căuta acolo și te jurizează pe tine așa, aiurea. Și nu ajungi să reprezinți România, de fapt. Un artist de talia mea nu are ce căuta acolo”, a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Compozitorul Horia Moculescu a taxat-o pe solista din Ploiești, într-o declarație pentru tabloidul Click!: ”Să-și vadă lungul nasului balerina Andreea Bălan, Eurovision  e un concurs de cântat, nu de dansat!”.