30705659_1232939186840544_707422263732862976_n.jpg

Pagina de umor Academia de Sthil 2.0 a postat pe Facebook imaginea zilei, cu beneficiarii ajutorului social scoși la muncă, pe domeniul public.

Comentariul este ironic și pe măsura imaginii surprinse dintr-un mijloc de transport în comun: ”A venit sfârșitul lumii...”

Postarea a fost distribuită de aproape 5.000 de persoane în mai puțin de 24 de ore, majoritatea comentariilor fiind în același ton cu aceasta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că mai mulți parlamentari au depus proiecte prin care beneficiarii ajutoarelor sociale să-și piardă inemndizațiile dacă nu prestează muncă în folosul comunității, fără niciun succes până acum.

 

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.