23561784-10155274993801298-3616821295155571071-n.jpg

Vedeta TV, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au botezat fetița sâmbăta trecută, petrecerea având loc la un local de fițe din Pipera.

Potrivit cancan.ro, fetița, Bella Victoria Margot, a avut patru nași, cuplul format din Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dar și sora lui Tavi, Ioana Aramă și Tudor, cel mai bun prieten al tăticului.

Cheltuielile de botez, estimate la 15.000 de euro, nu au fost suportate de Gabi Cristea și de Tavi, ci de Antena 1.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Părinții au acceptat să ofere exclusivitatea botezului fetiței lor, astfel că vestimentația, localul și muzica au fost asigurate de postul tv.

Din dar, cei doi ar fi strâns 24.000 de euro.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.