img (3).jpg

Antena 1 atrage atenția că Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului, nu promovează vânzarea unor produse de slăbit:

”Dragi prieteni, 

In ultima vreme au aparut tot felul de reclame pe internet (Facebook si Instagram) pentru vanzarea unor produse de slabit care par a fi recomandate de Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului de la ora 13 si a celui de la ora 16. Toate acele anunturi sunt FALSE.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mihaela nu este asociata cu niciun fel de firma si nu recomanda niciun fel de produse.

Mai mult decat atat, avand in vedere natura produselor pe care le comercializeaza aceste firme (sucuri si alte alimente de slabit), recomandarea noastra este sa nu consumati asa ceva fara acordul unui medic. 

Dincolo de acest avertisment care se adreseaza direct celor care ne sunteti alaturi la Observator din fata televizoarelor, va mai anuntam ca Antena Group a demarat deja demersurile legale pentru stoparea acestor reclame ilegale”.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.