loredana-chivu-a-incercat-sa-se-sinucida-vedeta-tv-ar-fi-inghitit-mai-multe-somnifere-521149.jpg

Vedeta TV, Loredana Chivu, a înghițit 30 de somnifere, într-o tentativă eșuată de sinucidere.

Ea a fost transportată la spital pentru spălături stomacale, fiind acum în afara oricărui pericol.

Loredana Chivu ar fi recurs la acest gest pentru că a aflat că iubitul său o înșelase.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"M-a umilit, si-a batut joc de mine, m-a mintit, nu m-a iubit niciodata. Avea o relatie in paralel cu o alta femeie pe care eu o cunosc, nu o pot numi prietena. Nu inteleg de ce a stat atat cu mine, de ce s-a intors la mine mereu cand ne desparteam, de ce-mi spune ca ma iubeste si sa-l iert! I-am oferit totul, si el si-a batut joc de mine", declara Loredana Chivu în urmă cu doar câteva zile, la Antena Stars.

Înainte de a lua somniferele, aceasta a postat pe Facebook următorul mesaj: ”Ce-am fost cândva, azi nu mai sunt. Dar ce sunt azi, îmi pare rău că n-am putut să fiu mereu".


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.