646x404.jpg

Medeea Marinescu a avut parte de o surpriză emoţionantă, în timpul filmărilor. Actriţa a primit un mesaj special din partea marelui Florin Piersic.

Draga mea, Medeea, voiam să îţi mărturisesc, cum ţi-am spus şi altă dată, că tu vei fi de-a pururi în inima mea. De când o jucai pe Maria Mirabela, ne-am găsit, ne-am întâlnit din nou după acele filme şi legătura noastră nu este doar prin faptul că servim această minunată piesă pe care o jucăm, de atâția ani...

Draga mea, să  dea Dumnezeu să îţi fie bine. Să-l îmbrăţişezi pe soţul tău şi să nu uitaţi că, în lumea asta mare, aveţi un prieten: Florin Piersic", i-a transmis actorul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: a1.ro

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.