652x450_184302-romanii-au-talent.jpg

Smiley a povestit ce fac în pauzele de filmare sau în culise jurații show-ului ”Românii au talent” de la Pro TV: Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu.

Solistul a povestit pentru libertatea.ro ”secretele” juraților celui mai urmărit program TV.

Astfel, Andi Moisescu bate toba...la propriu, Mihaela Rădulescu consumă alimente care nu se găsesc la Monaco, aduse în special de Florin Călinescu, precum slănină cu ceapă roșie, ouă din bătătură și cozonaci proaspeți, dar nu refuză nici ”românescul” parizer cu muștar.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Îndrăgita cântăreață Andra are, în schimb, o slăbiciune pentru prăjituri! “Andra rezistă cu greu în fața dulciurilor, de obicei, nu reușește să se abțină”, a mărturisit Smiley râzând.

“Florin Călinescu e un spectacol și dincolo de ecranul televizorului, e de urmărit tot timpul” a mai spus Smiley.

Citește articolul integral pe libertatea.ro

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.