neversea.jpg

Organizatorii Festivalului Neversea au anunţat primii artişti care vor urca pe scenele evenimentului muzical de la malul mării, printre aceştia aflându-se John Newman, Scooter, Redfoo, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker. Festivalul va avea loc în perioada 5-8 iulie pe o plajă din municipiul Constanţa, scrie News.ro.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, line-up- ul celei de-a doua ediţii a Festivalului Neversea, vine cu premiere atât pentru fani cât şi pentru artişti. Astfel, trupa irlandeză The Script va concerta pentru prima dată în România, la festivalul Neversea.

Artistul britanic John Newman se reîntoarce în România, însă de această dată la malul Mării Negre, după ce a fost prezent de mai multe ori la festivalul Untold.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şi trupa Scooter urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, cei prezenţi urmând să asculte melodii ca “Maria”, “The logical song”, “Nessaja”.

Redfoo înseamnă şi Stefan Kendal Gordy, component al trupei LMFAO. Artistul este un dj, producător şi rapper american de 42 de ani, cunoscut fanilor pentru melodiile „Party Rock Anthem” şi „I’m sexxy and I know it”. A avut colaborări cu The Black Eyed Peas şi David Guetta.

Axwell & Ingrosso sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cei doi DJ au fost prezenţi în 2017 pe scena festivalului Untold.

Steve Angello este un DJ şi producător suedez de muzică electro-house. Alături de Axwell şi Sebastian Ingrosso, Steve Angello a făcut parte din trupa Swedish House Mafia. Artistul vine pentru prima dată pe scena festivalului Neversea.

Alan Walker este un artist care apare pe scenă cu o mască neagră pe faţă, dar identitatea lui nu este chiar atât de ascunsă. Dj-ul are 20 de ani, vine din Norvegia şi are deja la activ mai multe hituri cu sute de milioane de vizualizări pe youtube, cum ar fi Faded şi Never Forget You, în colaborare cu Zara Larsson.

Printre artiştii care vor mai concerta la Festivalul Neversea se află Hardwell, W&W, Sunnery James& Ryan Marciano, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub Fx, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia şi Pendulum.

Organizatorii au mai anunţat că începând cu data de 8 martie, preţul abonamentelor pentru cele patru zile de festival este 449 de lei plus taxe, acestea putând fi achiziţionate de pe siteul evenimentului. De asemenea, sunt disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 de lei plus taxe.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Neversea va avea loc în perioada 5-8 iulie, pe o plajă municipiul din Constanţa, aceasta urmând să fie anunţată în curând de organizatori.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Festival coral de colinde la Vălenii de Munte

În Protoieria Vălenii de Munte, a avut loc sâmbătă a VI a ediție a festivalului național coral de colinde LERU-I LER. Festivalul, organizat de Protoieria Vălenii de Munte, Consiliul local și...