PAT-TORPE.png

Pat Torpey, toboşarul trupei americane Mr. Big, a murit din cauza unor complicaţii provocate de maladia Parkinson de care suferea, la vârsta de 64 de ani, informează people.com.

Formaţia Mr. Big a publicat, joi, un comunicat, transmiţând că Pat Torpey a murit miercuri. "Cu inimile frânte, vă spunem că fratele, prietenul şi membrul fondator Pat a murit miercuri, 7 februarie, din cauza unor complicaţii provocate de maladia Parkinson", se arată în comunicat.

În iulie 2014, Pat Torpey a anunţat că era nevoit să renunţe la următorul turneu mondial al formaţiei sale, "The Stories We Could Tell", după ce a fost diagnosticat cu maladia Parkinson.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pat Torpey a fost cofondator al trupei Mr. Big, alături de Eric Martin, Paul Gilbert şi Billy Sheehan.

Grupul s-a format în 1988, a lansat câteva piese care au avut succes în topurile americane, precum "To Be With You", "Just Take My Heart" şi "Alive and Kicking" și s-a destrămat în 2002, dar s-a reunit în 2009, lansând trei noi albume, cel mai recent, "Defying Gravity", în 2017. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Marți, 13 Noiembrie 2018
  • De Mihai Popescu

A murit Max, ursul salvat din fața Castelului Peleș

Cel mai iubit urs din sanctuarul de la Zărneşti a murit, la aproape 22 de ani. De câteva săptămâni, Max era în carantină pentru că nu se mai putea deplasa. Max a fost adus în rezervaţia de la...

Național
  • Luni, 05 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

A murit torționarul comunist Alexandru Vișinescu

A murit Alexandru Vișinescu, torționarul condamnat la 20 de ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni contra umanităţii, în legătură cu abuzurile exercitate asupra deţinuţilor politici....