neversea.jpg

Festivalul Neversea se anunță a fi un succes și anul acesta dacă ținem cont că în 24 de ore stocul de 5.000 de abonamente a fost epuizat. Organizatorii au anunțat că vor suplimenta ofertele promoționale.

Anul acesta, Neversea ține cu o zi în plus, față de anul trecut. Locația nu este cunoscută încă, dar se știe că festivalul se va ține pe plaja din Constanța și se va desfășura între 5 și 8 iulie. Pe cele șapte scene vor urca artiști internaționali, nume noi pentru scenele din România, dar și vechi.

Pe 7 februarie au fost puse în vânzare și 5.000 de abonamente pentru Neversea, dar stocul a fost epuizat imediat, astfel că organizatorii au anunțat că vor mai avea oferte promoționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Organizatorii Neversea vor avea mult de treabă, ținând cont că o lună mai târziu se vor ocupa și de Untold, festivalul fenomen ținut la Cluj. 

În cele trei zile de festival din 2017, la Neversea au participat aproximativ 153.000, un număr surprinzător de mare mai ales pentru organizatori. Peste 100 de artiști au urcat pe scene, unii dintre ei au venit în premieră în România, ca Rita Ora sau Dua Lipa.


Național
  • Joi, 16 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Anul acesta producţia de pepeni a scăzut cu 90%

În Dăbuleni de Moldova, pepenii putrezesc pe câmp. Ploile au compromis total recolta din Probota, Iaşi. O zonă cunoscută pentru astfel de culturi. Anul acesta, producţia a scăzut cu nouăzeci la...

Auto-moto
  • Joi, 09 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Prețul RCA ar putea crește din nou, din iarnă

Preţul RCA riscă să crească din nou în această iarnă, dacă va fi eliminat plafonul de 25% pentru cheltuielile administrative ale firmelor de asigurări, se arată într-un comunicat al Asociaţiei...