neversea.jpg

Festivalul Neversea se anunță a fi un succes și anul acesta dacă ținem cont că în 24 de ore stocul de 5.000 de abonamente a fost epuizat. Organizatorii au anunțat că vor suplimenta ofertele promoționale.

Anul acesta, Neversea ține cu o zi în plus, față de anul trecut. Locația nu este cunoscută încă, dar se știe că festivalul se va ține pe plaja din Constanța și se va desfășura între 5 și 8 iulie. Pe cele șapte scene vor urca artiști internaționali, nume noi pentru scenele din România, dar și vechi.

Pe 7 februarie au fost puse în vânzare și 5.000 de abonamente pentru Neversea, dar stocul a fost epuizat imediat, astfel că organizatorii au anunțat că vor mai avea oferte promoționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Organizatorii Neversea vor avea mult de treabă, ținând cont că o lună mai târziu se vor ocupa și de Untold, festivalul fenomen ținut la Cluj. 

În cele trei zile de festival din 2017, la Neversea au participat aproximativ 153.000, un număr surprinzător de mare mai ales pentru organizatori. Peste 100 de artiști au urcat pe scene, unii dintre ei au venit în premieră în România, ca Rita Ora sau Dua Lipa.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.