sergiu-si-andrei_tb570_tb730.jpg

Schimbare de prezentatori la matinalul Kiss FM ”Râzi cu Sergiu și Andrei”.

Din 15 ianuarie, matinalul - până acum prezentat de Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu, va avea o altă formulă, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

Sergiu Floroaia pleacă de la matinalul Kiss FM. "Și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia sa", spun cei de la Kiss FM, fără alte detalii legate de această schimbare. Oficialii spun că Floroaia "a decis să facă această schimbare la începutul anului".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Andrei Ciobanu va prezenta matinalul împreună cu Ionuț Rusu. Rusu are 25 de ani și este din Harghita. Este comediant și vlogger pe youtube.

Rusu a fost și unul concurenții de la iUmor, de pe Antena 1. A ajuns până în finala show-ului. Ca urmare a schimbării, matinalul se va numi (cum altfel?) Râzi cu Rusu și Andrei.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.