IMG-20171129-WA0011 (1).jpg

Olesea Guțan este prima elevă din Republica Moldova admisă la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina. Are 20 de ani, este blondă, cu o statură elegantă, puțin timidă dar inimoasă așa cum se spune în zona de unde vine tânăra.

Are un frate mai mic, Ionel, și vine din satul Verejeni, raionul Telenești. A crescut într-o zonă frumoasă, de poveste, înconjurată de oameni harnici și cinstiți.

”Visele mele nu m-au speriat niciodată, mă gândeam zâmbind că poate într-o zi se vor realiza și voi fi și eu acolo... în teren, alături de cei care iubesc această profesie, alături de cei care poartă uniformă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Când m-am prezentat la concursul de admitere m-am încărcat numai cu gânduri bune, știam că părinții mei aveau emoții și am vrut să le transmit curaj, încredere. Noi suntem o familie modestă, tradițională, unde valorile sunt respectul, buna-cuviință, res­ponsabilitatea, moralitatea” - ne-a mărturist tânăra cu ochii mari, frumoși, albaștri ca marea.

Școala de poliție, azimutul meu

Olesea și-a efectuat studiile în București, perioada liceului a fost una frumoasă dar serioasă, timp în care și-a descoperit aptitudinile și calitățile, acordând mult timp pregătirii și antrenându-se pentru admiterea la școala de poliție.

Încă de la începutul liceului urmărea cu interes postările de pe rețelele de socializare ale colegilor de la academie, școlile de poliție, precum și modalitățile riguroase de admitere la aceste instituții de învățământ.

”Îmi place onestitatea, dreptatea, și am capacitatea de a mă adapta noilor provocări și de a le îndeplini cu succes, fiind o persoană perseverentă și cu­rajoasă. Toate acestea m-au determinat fără prea multă zăbavă să particip la concursul de admitere organizat de Școala de Agenți de Poliție <<Vasile Lascăr>> Câmpina. sursa: politiaromana.ro

IMG-20171129-WA0011 (1).jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.