GA_04102017_TCDU12 Ed7_0094.jpg

Solistul Filarmonicii “Paul Constantinescu”, Cezar Ouatu, a câștigat, sâmbătă seară, gala emisiunii “Te Cunosc de Undeva” difuzată de Antena 1, cu o interpretare magnifică și o transformare extrem de reușită în celebra soprană Montserrat Caballe. Artistul a fost acompaniat de orchestra simfonică a Filarmonicii ploieștene iar dirijor a fost nimeni altul decât Vlad Mateescu, managerul instituției noastre de cultură.

Interpretarea impecabilă a lucrării “Hijo de la Luna” și prezența scenică a lui Cezar și-au dat mâna cu talentul artiștilor noștri instrumentiști, dând naștere unor clipe magice, de artă în adevăratul sens al cuvântului.  Nu doar cei patru jurați au fost impresionați, ci și colegii de canapea ai artistului, care i-au acordat punctajul maxim.

Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât a fost dedicat tatălui lui Cezar, Florian Ouatu, care a fost un mare artist și un virtuoz flautist ce a făcut parte din orchestra simfonică a Filarmonicii “Paul Constantinescu” și care acum îl veghează dintr-un colț de rai.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă invităm să urmăriți aici spectaculoasa transformare în Montserrat Caballe și superba interpretare a piesei “Hijo de la Luna” cu Cezar Ouatu alături de orchestra simfonică a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești în cadrul emisiunii “Te Cunosc de Undeva”:

sursa: comunicat de presă al Filarmonicii din Ploiești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.