GA_04102017_TCDU12 Ed7_0094.jpg

Solistul Filarmonicii “Paul Constantinescu”, Cezar Ouatu, a câștigat, sâmbătă seară, gala emisiunii “Te Cunosc de Undeva” difuzată de Antena 1, cu o interpretare magnifică și o transformare extrem de reușită în celebra soprană Montserrat Caballe. Artistul a fost acompaniat de orchestra simfonică a Filarmonicii ploieștene iar dirijor a fost nimeni altul decât Vlad Mateescu, managerul instituției noastre de cultură.

Interpretarea impecabilă a lucrării “Hijo de la Luna” și prezența scenică a lui Cezar și-au dat mâna cu talentul artiștilor noștri instrumentiști, dând naștere unor clipe magice, de artă în adevăratul sens al cuvântului.  Nu doar cei patru jurați au fost impresionați, ci și colegii de canapea ai artistului, care i-au acordat punctajul maxim.

Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât a fost dedicat tatălui lui Cezar, Florian Ouatu, care a fost un mare artist și un virtuoz flautist ce a făcut parte din orchestra simfonică a Filarmonicii “Paul Constantinescu” și care acum îl veghează dintr-un colț de rai.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă invităm să urmăriți aici spectaculoasa transformare în Montserrat Caballe și superba interpretare a piesei “Hijo de la Luna” cu Cezar Ouatu alături de orchestra simfonică a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești în cadrul emisiunii “Te Cunosc de Undeva”:

sursa: comunicat de presă al Filarmonicii din Ploiești