runceanu-2-283x300.jpg

Ca și Ioan Luchian Mihalea, cântăreața și dascălul Mihaela Runceanu a plătit un preț uriaș pentru popularitatea și succesele sale.

 

Suflet chinuit, care la aproape 35 de ani încă nu-și găsise perechea, și trup la fel de chinuit, maltratat de o boală de piele, agravată și de tratamentul invaziv cu antibiotice și corticosteroizi, Mihaela nu se bucura așa cum s-ar fi cuvenit de realizările sale de la finalul lunii octombrie 1989,  în special de apariția celui de-al doilea disc al ei – „Pentru voi, muguri noi”.

Filmul evenimentelor din garsonieră, așa cum a fost stabilit de ancheta judiciară, este unul atroce. Criminalul a observat că Mihaela adormise și a ucis-o prin strangulare: „(…) A tăiat o bucată din cablul de la telefon și în câteva secunde a încercat s-o stranguleze. Mihaela s-a trezit din somn și s-a apărat cât a putut, însă în cele din urmă nenorocirea s-a consumat. După ce și-a definitivat oribila crimă, a luat tot ce era mai de preț din casă și a mers în balcon, acolo unde cântăreața avea depozitate mai multe canistre pline cu benzină. A turnat peste cadavru și apoi i-a dat foc. A părăsit locuința și a mers la iubita lui din acel moment”, potrivit bucatarescu.ro.

Anchetatorii au stabilit că cel care a ucis-o pe Mihaela a fost Daniel Cosmin Stefanescu, un apropiat al artistei, care avea atunci 21 de ani. El a fost condamnat la 25 de ani de puscarie și a fost eliberat în 2010. niciodată nu a recunoscut că ar fi fost autorul crimei.

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 02 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Autostopiștii criminali au fost prinși. Sunt elevi!

Un bărbat a fost ucis și soția sa a fost grav rănită, în urmă cu o săptămână, de doi autostopiști, care astăzi au fost reținuți. Ei sunt doi tineri de 16 și 18 ani, la data săvârșirii faptei ambii...