pali-bubanu-morning-glory.jpg

Morning Glory, un matinal pe barba lui, cu Pali și Bubanu, este locul în care găsești zilnic povești pentru oameni mari, care aduc nu doar trezire, ci și deșteptare! Cu ei, diminețile la Prahova sunt ca shaorma... cu de toate!

De la chestii de tot râsul, la premii care te transformă în vedeta cartierului! Un plin de benzină pe zi și un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei, pot face oricând dintr-o dimineață tristă de luni, cea mai frumoasă zi de weekend.

Doar să fii pe fază! Pentru că de la Morning Glory chiar poți să iei totul! Din păcate, inclusiv numele emisiunii... Dar despre cum suntem de mult timp sursă de inspirație pentru alte radiouri din București, poate cu o altă ocazie...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deocamdată Prahova merge cu tot cheful de viață înainte! Hai Hituri!


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.