Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

20645305_158180928091330_4418619224185553286_o.jpg

Pornit dintr-o idee a studentului la inginerie de sunet Alexandru Matei, la Ploiești se conturează primul festival de muzică EDM (electronic dance music): Hard Time Festival - un concept nou în peisajul evenimentelor care dau culoare Ploieștiului.

Cu sprijinul Primăriei Municipiului și al câtorva sponsori, în organizarea Asociației „Europa la noi acasă”, festivalul va avea loc la Sala Sporturilor, în aer liber, pe terenurile de tenis din spatele sălii, sâmbătă, 26 august.

Iată ce spune tânărul director de festival: „prima ediție a festivalului are ca scop promovarea genului de muzică EDM, foarte gustat în alte țări dar cu mulți fani și în România. Dorim să aducem un strop de culoare si diversitate orașului nostru. Nu putem veni, deocamdată, doar cu mari artisti, dar putem aduce atmosfera unui festival frumos și bine organizat, prin sonorizare bună si printr-un spectacol de lumini. Dacă evenimentul se dovedește un succes, anul următor intenționăm să dezvoltăm conceptul și să transformăm acest început într-un brand al Ploieștiului la care să vină fani din toată țara. Oare Ploieștiul nu poate și nu merită să aibe un eveniment care să depășească „granița” localului?!”.

Biletele sunt puse în vânzare pe www.iabilet.ro dar sunt disponibile și la intrarea în sală.

Mai multe amănunte pe https://www.facebook.com/ events/744507469062566??ti=ia


Social
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic de coșmar la Ploiești. FOTO-VIDEO

Ninsoarea abundentă și viscolul fac aproape inutile acțiunile de deszăpezire la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă grea, autoritățile sfătuind șoferii să nu plece la drum decât dacă este...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești