Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

untitled-1_423.jpg

Cea mai cunoscută prezentatoare a Televiziunii Române, Sanda Țăranu, s-a retras la Breaza, unde se bucură în tihnă de colțul ei de rai.

Reporterii Click i-au călcat pragul casei din localitatea prahoveană cu cel mai ozonat aer din țară, Sanda Țăranu, 78 de ani, primindu-i cu acelaşi zâmbet cu care intra în casele românilor în Epoca de Aur.

Elegantă şi frumoasă, aşa cum şi-a obişnuit publicul în cei aproape 40 de ani de carieră, coafată franţuzeşte, puţin ruj, un costum vesel cu flori şi în picioare cu sandale de culoare verde, doamna Ţăranu a povestit că locuiește într-o căsuţă construită în 1910 şi cumpărată de familia ei în anii ‘70.

Aici îşi petrecea majoritatea verilor cu regretatul soţ, Nicolae Ţăranu, prim solist al Teatrului de Operetă din Bucureşti. O curte verde, cu gărduleţe din buxus, flori mov, iar în apropiere livezi mici cu pomi fructiferi. În jos se aude melodios cum susură râul. 

“E frumos aici. Însă livada e greu de întreţinut pentru că terenul nu e plat peste tot. Aici mai găseşti şi arbori ornamentali, tufe de coacăze, dar şi fragi. Acum doi ani, domnul Costel, specialistul în livezi, a mai renunţat la câţiva pomi mai bătrâni punând alţii şi astfel a întinerit-o. Am grijă să o mai stropesc din când în când. Anul acesta gardul viu mi-a dat cel mai mult de furcă pentru că a fost atacat de omizi, care îl devorează rapid. Altădată, Nicolae, soţul meu, se ocupa de aceste treburi, ştia să şi cosească”, povesteşte Sanda Ţăranu. 

Citete articolul integral pe click.ro


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești