revenire-tver.jpg

Noul sezon al emisiunii Starea Nației va putea fi urmărit la TVR, potrivit unui anunț făcut de realizatorul Dragoș Pătraru pe pagina de facebook. Pătraru a anunțat încă din luna iunie că dorește să încheie colaborarea cu Digi24.

 

Noul sezon va debuta pe 4 septembrie, iar emisiunile vor putea fi urmărite în direct pe TVR 1 la ora 22.30, cu reluare la ora 06.00 pe același canal și după amiază pe TVR 2.

Potrivit adevarul.ro, preşedintele Director General al TVR Irina Radu a declarat că Dragoş Pătraru a impus o condiţie: emisiunea să fie finanţată din fonduri proprii. „A fost şi condiţia lui Dragoş Pătraru, iar eu am fost de acord, ca emisiunea să fie finanţată din fonduri proprii, adică din ceea ce produce din publicitate. În cei doi ani în care s-a difuzat la TVR, «Starea Naţiei» a adus nu doar cifre foarte bune de audienţă TVR-ului, ci şi un profit consistent, ceea ce nu se întâmplă cu multe producţii. Sunt sigură că telespectatorii vor aprecia revenirea acestei producţii în grila noastră“, a precizat Irina Radu.