All ApolloS Children-before show 2.JPG

În urma cu un an, trupa All Apollo'S Children obtinea un Premiul I la sectiunea Show a  Festivalului National de Creatie si Interpretare Mamaia Copiilor, cu un moment inedit - "Noi gatim pe portativ"- creat de compozitorul Claudiu Bulete, textier Marian Stere si sub atenta indrumare a coregrafului Cosma Levi Lennon si a profesoarei de Arta Vocala Alina Rosca.

 

Desi in acel moment trupa era formata din copii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani, acestia au reusit sa se claseze pe cea mai inalta treapta a podiumului, deoarece Trofeul sectiunii nu s-a acordat. 

Anul acesta, tinerii interpreti au fost invitati sa concerteze pe scena de la Mamaia,  in cadrul "Mamaia Fairytale, 1st edition, in fata unui public numeros. 

Miruna Cernat (5 ani), Antonia Burlan (6 ani), Miriam Stoica (7 ani), Sara Stoian (9 ani), Monica Cernov (10 ani), Alexia Popescu (10 ani) si Roberta Pirvu (10 ani) au sustinut un concert de zile mari, interpretand atat momentul care le-a adus succesul in anul 2016 cat si piese din repertoriul romanesc si international, piese pe care le-au interpretat pe scenele festivalurilor de specialitate din tara, fiecare avand un palmares personal impresionant.

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...