alice-spectacol-ploiesti.jpg

Copiii sunt invitați pe tărâmul magic din Wonderland de Adina Popescu, Mave Studio, MiniArtShow by Ioana Ginghina si partenerii sai in data de 16 Iunie 2017, ora 18 00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti la frumosul spectacol pentru copii “Alice in Wonderland” dedicat copiilor începând cu varsta de 4 ani și întregii familii.Piesa are o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma pentru o ora sala Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti într-un tărâm fermecat.

Alice este o fetiță de 11 ani, care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul.
Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viața și nu mai crede în povești.
Ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o țară care, prin logica ei, este un total nonsens.

„ Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o călătorie inițiatică și un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales ca acest proiect să îmbine un decor virtual spectaculos, costume colorate și o interpretare actoricească dinamică. Micuții vor descopri lumea frumoasă și magică a poveștii, în care adevărata călătorie se întamplă în interiorul lui Alice”, a declarat Ioana Ginghină, producatorul spectacolului și manager MiniArtShow.

Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupa, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei și pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în frumosul spectacol.

Distributie:

Alice:  Tatiana Selaru / Andra Mirescu,
Palarierul si Omida: Daniel Marcu,
Iepurele: George Lepadatu,
Pisica: Andreea Gaica/ Andreea Mera
Regina de cupa: Diana Manaila.
Costume: Mirela Diaconu
Decor: Flavia Varga
Regie si proiectie: Florina Dumitrache
Versuri: Ioana Ginghina
Compozitor: Eduard Petru Jighirgiu
Producator: MiniArtShow by Ioana Ginghină


Biletele vor fi disponibile de joi 18 Mai  la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti sau online de pe www.bilet.ro
(menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana pentru siguranța tuturor spectatorilor, în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).

Detalii și informații suplimentare despre spectacol:

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel:  0772.231.736 / 0725.294.261https://youtu.be/qQfb6fSwNT0