caravana_valeni_2017 (1).jpg

Caravana Docuart organizează o proiecție de filme documentare cu intrare liberă vineri, 17 martie, la Centrul Cultural Vălenii de Munte, începând cu ora 17:00.

Evenimentul este dedicat promovării de filme documentare românești în mai multe orașe din țară și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în Vălenii de Munte.  Programul va cuprinde două rockumentare, filme premiate la festivalul de documentar românesc București Docuart Fest 2016. De la 17:15, spectatorii sunt invitați să urmărească filmul 100 de Movile (R. Max Ciorbă), care spune povestea unui elvețian care își croiește drum prin Republica Moldova și România pentru a vizita câțiva muzicieni care păstrează folclorul ca element cheie al muzicii lor, de la jazz la hip hop.

 

De la 18:15 urmează să fie proiectat filmul câștigător al marelui premiu Docuart Fest, producția Imagini din vis, în regia lui Sorin Luca. Protagonistul documentarului este Rodion Roșca Ladislau, pionerul muzicii electronice în România din anii '70, persecutat de partidul comunist, care astăzi trăiește la țară, tot după propriile sale legi. 

 

 

Monden
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Filmul Breaking News, proiecție specială la Ploiești

Breaking News, noul film al Iuliei Rugină, cu Andi Vasluianu și Voica Oltean în rolurile principale, ajunge la Cinema City Ploiesti, duminică, 24 septembrie, de la ora 19:00. La proiecția specială...