lucian zapp

În urma voturilor obţinute din parte juriului, format din şapte dintre foştii săi colegi, Lucian (24 de ani) a fost desemnat „unicul supravieţuitor“ şi câştigătorul premiul în valoare de 100.000 de euro. 

 

Învingătorul a dat câteva declaraţii pentru „Adevărul“, imediat după finala live de marţi seară a show-ului de la Pro TV.

Lucian este un barman în vârstă de 24 de ani originar din Ploieşti. Deşi a fost primul concurent eliminat de proprii colegi şi trimis pe Insula Exilului, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului, tânărul a reuşit să revină în joc şi chiar să câştige marele premiu tot datorită colegilor. Lucian este barman, a făcut trei ani de box, şapte ani de înot şi trei ani de baschet, este foarte atent la alimentaţie şi încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos. A început competiţia încrezător în forţele lui şi mereu a declarat că s-a înscris pentru a câştiga. 

Cum te simţi ca „unicul supravieţuitor“? 

 

Mă simt excepţional, mă simt ca un campion şi mă bucur că am putut să demonstrez că se poate. Am simţit de la început că o să câştig (Râde). Nu, mi-am dorit foarte mult şi chiar am simţit că este momentul în care pot să dovedesc ceva şi am făcut-o. 

Citește continuarea pe adevarul.ro