zapp

Lucian este unicul supraviețuitorul și a pus mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Zapp a obținut patru voturi de la juriu, Iulian a câștigat două voturi, în timp ce Otniela a reușit să convingă un singur jurat că merită marele premiu.

 

Lucian Lupu, poreclit Zapp, a câştigat marele premiu în faţa celorlalţi doi finalişti, Otniela (27 de ani) şi Iulian (19 ani), în timp ce Diana (26 de ani) a câştigat premiul de popularitate, în urma voturilor publicului. Zapp a fost declarat câştigătorul primului sezon Supravieţuitorul, cu 4 voturi, primite de la Adina, Andreea, Raisa şi Mircea Amza, în timp ce Iulian a primit două voturi, de la Robert şi Mircea Sărac, iar Otniela un singur vot, aparţinând lui Andrei.  

Lucian este un barman în vârstă de 24 de ani originar din Ploieşti. Deşi a fost primul concurent eliminat de proprii colegi şi trimis pe Insula Exilului, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului, tânărul a reuşit să revină în joc şi chiar să câştige marele premiu tot datorită colegilor. Lucian este barman, a făcut trei ani de box, şapte ani de înot şi trei ani de baschet, este foarte atent la alimentaţie şi încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos. A început competiţia încrezător în forţele lui şi mereu a declarat că s-a înscris pentru a câştiga. 

Citește continuarea pe adevărul.ro