Chef Foa

Fostul jurat de la Masterchef (Pro TV), Chef Foa, este unul dintre protagoniștii unui program culinar ce va fi difuzat de TLC și Discovery Channel.

 

Comunicatul TLC:

TLC anunta premiera emisiunii Cea mai buna cina de Craciun, un program culinar in patru parti, gazduit de chef-i din Romania, Bulgaria, Ungaria si Serbia, care te vor invata sa diversifici meniurile speciale pentru sarbatorile de iarna.

Fiecare episod de 30 de minute prezinta una dintre cele patru gazde – chef Foa din Romania, chef Ivan Manchev din Bulgaria, chef Andras Jokuti din Ungaria si chef Nenad Gladic din Serbia – preparand pas cu pas cate doua retete traditionale, urmand ca apoi sa prezinte inca un fel de mancare gata pregatit.

 

Filmata integral in Romania la inceputul lunii noiembrie, emisiunea prezinta retete specifice fiecarei tari in parte. SeriaCea mai buna cina de Craciun va fi difuzata pe TLC in fiecare miercuri, de la ora 21.00, incepand din 30 noiembrie, apoi in reluare, in varianta integrala, pe Discovery Channel, pe 24 decembrie, de la ora 20.00.