cronica

Mihai Găinușă a postat pe blogul său un bilanț profesional cu ocazia împlinirii a 46 de ani. El a profitat de această ocazie pentru a-i critica pe cei care i-au înșelat încrederea. Printre aceștia se numără Florin Călinescu, dar și nașul său, Șerban Huidu.

 

Comentariul postat pe gainusa.ro:

Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Am ajuns să lucrez în divertisment datorită unui text pe care l-am scris și l-am trimis la radio. Nu m-a băgat undeva nimeni, nicăieri, niciodată. Multumesc Filip. Mulțumesc Luca. Am lucrat în televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Mulțumesc Călinescu. Nu-ți mulțumesc pentru că mi-ai zis de față cu toți sclavii tăi că n-am față de ecran.

 

Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul.

Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect.

Nu-mi pasă de cei care sunt și vor fi întotdeauna niște sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat și singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani și-un loc de muncă călduț. Sunteți niște nulități și așa o să rămâneți. Punct.

Mulțumesc Burci că ai crezut cândva în mine. Nu-ți mulțumesc că ți-ai bătut joc de munca mea și ai preferat să-i asculți pe yesmenii din jur. Să știi că niciodată n-o să mă dau bine pe lângă un patron, ca să supravietuiesc cu resturi aruncate.

Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodată. Poate că nu mai am publicul numeros dinainte. Dar, hei! Acum am un public valoros și inteligent pe care-l respect mult. Vă mulțumesc că mă apreciați. Fac tot ce pot, credeți-mă, ca să nu vă dezamăgesc.