codrin

Ieri a fost o zi specială pentru secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu: botezul băieţelului său, Radu. La Petrecere au participat mai mulți prahoveni, majoritatea membri ai PSD (vezi lista la finalul textului).

 

Poitrivit cancan.ro, patru sute de perosane au fost invitate la palatul Snagov într-o sală decorată ca în filme, de o eleganţă aparte: scaune simple, pe model franţuzesc - fără clasicele pampoane - iar pe mese câte un buchet de flori imperial într-o vază de cristal. Simplu şi elegant! Chelnerii au întâmpinat oaspeţii purtând mănuşi albe, o cerinţă sofisticată care arată nivelul seratei, mănuşi care dacă nu le purtau nu aveau voie să servească!

Florile, pe nuanţe deschise, de un bun gust desăvârşit, au stârnit un val de comentarii pozitive, de aprecieri din partea doamnelor mai ales. Invitaţii au pus această alegere pe gustul doamnei Dana Năstase, naşa micuţului băieţel. Potrivit unor participanţi, florile nu aveau cum să coste real mai puţin de 30-40.000 de euro!

Meniul, mai rar aşa o sofisticăraie, de către mulţi cu siguranţă de neînţeles din cauza barierei lingvistice: scris în franceză şi având trei capitole ( “Casse croute” , “Poisson” şi “Menu de basse”) dar şi unsprezece (11) feluri. Fără deserturi. Printre care: “symphonie de fruits de mer, saumon fume, caviar Mandchourie”, “parfait de foie gras sur la pomme cuite au four avec de confiture d’oignon rouge et de raisins secs” ( nu sex :) ) sau “salade de betteraves avec le celeri et les noix cuites”.

Aşa arăta sofisticatul meniu compus din trei capitole şi 11 feluri. Totul în franceză.
Aşa arăta sofisticatul meniu compus din trei capitole şi 11 feluri. Totul în franceză.

La băuturi însă, cu absolut nimic mai prejos. Ba chiar dimpotrivă: s-a băut la “pauşal”, la open bar, băuturi normale ( 16 feluri de băuturi) dar şi, atenţie, nişte whiskyeuri dintre cele mai scumpe din lume: Johnnie Walker Blue, Macallan Amber sau celebrul Lagavulin (preferatul Naşului Adrian Năstase).
Citește articolul integral pe cancan.ro

 

Potrivit ph-online, pe lista invitaților s-au regăsit mai mulți prahoveni, majoritatea membri ai PSD:

Mircea Cosma
Andreea Cosma 
Bogdan Toader
Nanu Cornel
Nanu Alexandru 
Rodica Paraschiv 
Vlad Cosma
Ludmila Sfarloaga 
Savin Emanoil 
Laura Moagher 
Cristi Ganea 
Dilirici Ion
Mihai Albulescu 
David Viter
Andrei Nicolae