carla s dreams

Trupa Carla's Dreams a oprit concertul pe care îl susținea, vineri seara, la Târgoviște, după ce un spectator a aruncat cu bani spre solist.  Artistul a luat banii spectatorului şi i-a aruncat înapoi, a spus „vă mulțumim mult” după care s-a întors şi a ieşit din scenă, fără să mai revină, relatează News.ro

În înregistrarea video publicată pe YouTube se vede cum fanii trupei sunt nedumeriți și îi alteaptă minute în șir să revină pe scenă, până când realizează că a fost oprit concertul. 

 

Reprezentanţii restaurantului Belvedere Studio, unde a fost organizat concertul, au transmis, sâmbătă, pe Facebook, că membrii formaţiei au promis că vor reveni în cel mai scurt timp posibil şi biletele rămân valabile, iar banii pot fi returnaţi.

„Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgovişte. Deşi acest eveniment a fost aşteptat cu sufletul la gură, comportamentul de nuntaş al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt şi reprogramat. Trebuie să înţelegem că acest grup este unul care se adresează tuturor, dar componenţii lui nu sunt lăutari sau manelişti”, au mai scris reprezentanţii Belvedere Studio.

VIDEO pe: digi24.ro