grace vanderwaal

Laura Bretan, câștigătoarea concursului „Românii au talent”, s-a numărat printre finaliștii celui de-al 11-lea sezon al emisiunii din SUA, „America's Got Talent”, dar nu a reușit să intre în posesia premiului de un milion de dolari acordat învingătorului.

 

„Ești o stea în devenire”, i-a spus unul dintre membrii juriului, Howie Mandel, cel care apăsase pe „butonul de aur” care a propulsat-o - la fel cum s-a întâmplat și cu Laura Bretan- direct în semifinale. „Ești atât de specială”, i-a mai spus Mandel tinerei Grace Vanderwaal, care a izbucnit în lacrimi la auzul numelui ei.

Tânăra soprană, în vârstă de 14 ani, a fost cotată de unii specialiști cu mari șanse de a câștiga concursul din America. În ultimul act al competiției ea a impresionat deopotrivă juriul și publicul cu melodia „O Mio Babbino Caro”.

 

În timpul derulării votului Laura este încurajată de fani pe pagina sa de Facebook, primind sute de felicitări pentru modul în care a interpretat melodia.

Heidi Klum, unul dintre jurați i-a spus: „În această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai stăpânit scena ca o regină”.

Grace Vanderwaal, o fetiță de 12 ani, cântăreață și compozitoare, cu o voce cu un timbru aparte, este cea care a fost preferată de telespectatorii americani. Ea a câștigat premiul de un milion de dolari de la „America s Got Talent”, sezonul 11. 

Este pentru prima oară în ultimii cinci ani când premiul cel mare al concursului din America revine unei voci talentate.

Sunt păreri că acest sezon a fost cel mai bun din istoria acestui show în America.

sursa: digi24.ro

 

Național
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Pentru fiecare copil o familie și o comunitate

Pentru perioada 2014-2020 România a stabilit o serie de priorități cu privire la închiderea instituțiilor de tip vechi și asigurarea tranziției la servicii comunitare, intervenții timpurii și măsuri de...