negroiu

Bogdan Negroiu, solistul trupei „El Negro”, a făcut senzație pe scena de la „Vocea României”, după ce a cântat melodia Loredanei Groza, „Apa”, într-o interpretare reggae.

 

Interpretul a ales să facă parte din echipa Loredanei, chiar dacă Smiley și-a dorit să fie antrenorul lui.

Bogdan Negroiu a surprins juriul de la Vocea României, după ce a interpretat melodia „Apa”, după cortină. Într-un final, Bogdan Negroiu a ales să meargă în echipa artistei.

Bogdan Negroiu  este total schimbat. Artistul a renunțat la părul lung și arată altfel. Acesta se iubește cu Elena Munteanu, și ea concurentă la Vocea României.

Iubita lui Bogdan Negroiu cântă cu el în trupă

 

Bogdan și Elena s-au cunoscut atunci când un prieten comun i-a propus Elenei să înregistreze o melodie pentru albumul El Negro. De atunci, artista a intrat în familia reggae și a fost nedespartita de membrii trupei, urcând cu ei pe scenă de mai multe ori si susținând spectacol dupa spectacol alături de ei. Înainte de a face parte din trupa El Negro, Lady Helenne, pe numele ei de scenă, a participat la concursul „Megastar”, unde nu s-a bucurat însă de prea mare succes. Pâna la colaborarea cu Bogdan Negroiu și colegii săi, Elena Munteanu nu a mai cantat alături de vreo alta formație și nici nu plănuia să facă asta.

sursa: libertatea.ro