juriu

Dincolo de războiul audienţelor dus pe micul ecran, juraţii plătiţi să decidă viitoarele vedete la “Vocea României”, “Românii au talent” sau “X Factor” duc o luptă nevăzută: cea a falei şi averii dobândite. Pentru a vedea cine iese învingător am luat la puricat sursele aducătoare de venit şi… iată ce-a ieşit!

 

De departe, Florin Călinescu stă cel mai comod în scaunul de jurat, fiindcă are o avere impre-sionantă, pe care nu o neagă. “Dacă Sârbu îşi zicea tatăl PRO TVului, eu sunt mama PRO TV-ului. Acolo am făcut bani serioşi. Cifre cu patru, cinci şi chiar şase zerouri erau evidente, pentru că aveam o înţelegere: atâta din publicitate”, a mărturisit el recent, într-un interviu.

Conform unei declaraţii de avere depuse pe când era director al Teatrului Mic, actorul deţine trei terenuri în Braşov şi Argeş, două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara, o casă de vacanţă în Poiana Braşov şi ceasuri foarte scumpe. La care se adaugă afacerile sale dezvoltate în perioada cât a stat departe de televiziune: o firmă de optică, de pe urma căreia a obţinut contracte bănoase în industria militară, o construcţie ridicată în Herăstrău, afaceri imobiliare şi un restaurant situat în cartierul bucureştean Tineretului. Nici suma câştigată ca jurat la “Românii au talent” nu e de neglijat, fiindcă o vedetă de calibrul lui nu putea fi convinsă cu bani puţini să ia loc la masă alături de Răduleasca, Andra şi Andi Moisescu. Însă având în vedere amploarea câştigurilor obţinute până la revenirea sa pe sticlă, puteam spune că Florin Călinescu nu vede, probabil, în salariul de la PRO TV decât un petic la sacul deja mare al averii sale.

Citește continuarea pe libertatea.ro