spears

Viața vedetei pop americane Britney Spears, care a devenit celebră în adolescență pentru a umple apoi cronicile de scandal în viața adultă, va fi povestită într-un film biografic care va fi difuzat pe postul Lifetime, relatează AFP.

 

Filmul intitulat 'Britney' va fi difuzat anul viitor și o va avea în rolul principal pe actrița australiană Natasha Bassett, a informat miercuri un reprezentant al Lifetime. Actrița a devenit cunoscută pentru rolul său din ultimul film al fraților Cohen 'Avé, César!'.

Lifetime a explicat că biopicul 'Britney' va prezenta viața cântăreței în vârstă de 34 de ani, începând cu copilăria sa în Louisiana (sud) unde talentul ei a fost descoperit de foarte tânără.

După o ascensiune rapidă în anii 1990, a urmat o perioadă tumultoasă, cu despărțirea de Justin Timberlake și maternitatea timpurie. Lumea își mai aduce încă aminte de imaginile difuzate de presă cu Britney conducând mașina cu bebelușul între picioare.

 

Ea a găsit ulterior o oarecare stabilitate cu un spectacol permanent pe care a început să-l prezinte la sfârșitul anului 2013 în Las Vegas și se pregătește să lanseze cel de-al 9-lea său album 'Glory' vineri, cu două zile înainte de reprezentația pe care o va susține la gala MTV Video Music Awards.

sursa: agerpres.ro