red2

Două echipe din Ploiești o vor lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox din Cluj-Napoca.2 echipe din Ploiești au ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară. Marea cursă va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11,00 și are numele de Red Bull Soapbox.

"Ionel și defectul de piramidă" și "Bușteanul Magic" sunt echipele din Prahova, care vor reprezenta județul cu mândrie la cea mai trăznită cursă.

Ștefan State, Ionașcu Ionuț, Bobea Sorin și Dragos George sunt membrii echipei "Ionel și defectul de piramidă". Câștigători ai primei ediții din România a Red Bull Soapbox Race din 2014 cu echipa "Ionel și canibalii vegetarieni", anul acesta l-au dus pe Ionel la următorul nivel, cel de faraon.

"Bușteanul magic" vine și el în viteză, pus pe roți de Lucian Stepanov, Iuliana Stepanov, Nicu Cane și Mărunțiș Cristian pentru că show-ul Red Bull Soap Box Race fără spectacolul creat de echipa Tarzan și Jane, ar fi ca omleta fără ou, ciocolata fără cacao sau Egiptul fără piramide.

Ce este Red Bull Soapbox?

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.
sursa: comunicat de presă al organizatorilor

 

red1

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Unora le place să trăiască în cocină

Aproape că nu există zi în care să nu primim imagini de la ploieşteni, surprinse prin mai toate cartierele din oraş. Cele două din acest material sunt poze făcute la interval de trei zile. Câtă...