antna1

Zona de știri a Antenei 1 și Antenei 3 trece printr-o serie de plecări. Din informațiile Paginademedia.ro, Cristi Coman, cel care ocupa funcția de redactor-șef adjunct la Observatorul Antenei 1, a părăsit începând de astăzi postul de televiziune. El a confirmat plecarea însă a refuzat să dea alte detalii.

 

Cristi Coman era în departamentul Observatorului din 2012, după plecarea sa de la Realitatea TV.  

Conforma informațiilor Paginademedia.ro, ar fi vorba de cel puțin 20 de persoane care au părăsit sau urmează să plece din grupul de presă patronat de familia Voiculescu. 

 

Printre cei ce urmează să plece se numără și Iulia Zgripcea, care a prezentat rubrica Meteo la Antena 3 încă de la lansarea postului, de acum 11 ani. Contactată de Paginademedia.ro ea a confirmat plecarea de la Meteo, însă a menționat că ar putea rămâne în trustul de presă. „Am fost alături de Antena 3 trup și suflet încă de la nașterea postului, timp de 11 ani și mi-am făcut meseria cu mare plăcere.”

O altă plecare este cea a șefului departamentului sport de la Antena 3, Gabriel Bălașu, care lucra în grup încă din 1999. Contactat de Paginademedia.ro a confirmat și el că a părăsit televiziunea de știri. 

Jurnalistul George Colgiu, tot de la Observator, a părăsit de asemenea grupul de media. Colgiu a realizat, printre altele, ancheta „Prințul de tinichea”, despre revendicările lui Paul Lambrino, cel autointitulat Paul Philippe al României. 
sursa: paginademedia.ro