anna lesko impuscata

Duminică seară, în cadrul evenimentului Festivalul Florilor de Tei organzizat la Cornu, în Prahova, Anna Lesko a fost victima unui incident nefericit. 

 

În timpul unei sesiuni de autografe, o persoană din mulțime a tras cu un pistol cu aer comprimat spre artistă. Din fericire viața nu i-a fost pusă în pericol, iar în urmă cu puțin timp artista a făcut mai multe precizări pe pagină personală de facebook: 

”As dori sa clarific urmatoarele lucruri: aseara am sustinut un recital in cadrul evenimentului Festivalul Florilor de Tei Cornu iar dupa concert am avut o sesiune de autografe si poze timp in care cineva a tras cu un pistol cu aer comprimat in picior,din fericire scapand doar cu o vanataie.

 

Tin sa mentionez ca eram inconjurata de fortele de securitate ale evenimentului si doar ghinionul a facut ca eu sa fiu nimerita de acea bila. Acest mic incident nu a putut umbri buna mea dispozitie si satisfactie emotionala pe care mi-a transmis-o publicul minunat din Cornu, ce se vede si pe inregistrarea”