grup2

Performanță de excepție al unui grup de copii din Ploiești la Festivalul National de Interpretare si Creatie Mamaia Copiilor, unul din cele mai importante festivaluri de la noi din tara.

 
Este vorba de Grupul All Apollo's Children-Noi gatim pe portativ-Muzica: Claudiu Bulete, Text: Marian Stere si Claudiu Bulete, coregraf: Cosma Levi Lennon, Alina Rosca-profesor coordonator  al Scolii de Arte VOX APOLLO, Ploiesti .

Momentul este special compus pentru acest grup si a fost prezentat in premiera la sectiunea de SHOW a Festivalului Mamaia Copiilor din aceast an.
 
Este pentru prima data in istoria festivalului la aceasta categorie  cand nu se acorda trofeul sectiunii SHOW, iar premiul 1 este cucerit de catre All Apollo's Children, copiii avand  varste cuprinse intre 4 si 10 ani, fiind cea mai tanara trupa din concurs ca si medie de varsta.
De asemenea este pentru prima data cand un grup din Prahova participa la aceasta sectiune si reuseste performanta de a "sta in picioare" in fata celor cu mai multa experienta in cadrul acestui festival. 

 
Fiecare copil ce face parte din acest grup are in palmaresul sau zeci de premii la festivaluri nationale si internationale de specialitate si participari la emisiuni-concurs nationale.
 
Numele copiilor care fac parte din acest grup: Jasmine Goicea, Miruna Cernat, Miriam Stoica, Antonia Burlan, Justin (Iustin) Gandore, Augustina Ion, Theodora Anton, Iris Taragradeanu, Roberta Pirvu, Monica Cernov si Alexia Popescu.
 
In fotografia de mai jos sunt de la stanga la dreapta: Claudiu Bulete-compozitor, Alina Rosca-profesor Arta Vocala si Cosma Levi Lennon-coregraf.
grup1