laura bretan

Laura Bretan, adolescenta de doar 14 ani care a uimit o lume întreagă cu vocea ei și câştigătoarea premiului de 120.000 de euro al sezonului 6 al emisiunii “Românii au talent” a făcut din nou spectacol la “America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei.

 

Bretan a obținut la doar 13 ani butonul de aur de la jurata “America’s Got Talent”, chiar la debutul noului sezon al show-ului în luna mai. Marți seara, aceasta a urcat din nou pe scenă pentru audițiile live din semifinală, unde a lăsat iar audiență fără cuvinte cu vocea ei puternică.

Laura a interpretat într-un mod excepțional cântecul de “The Prayer”, jurații copleșind-o cu cuvinte de laudă și ovații care au făcut-o pe Bretan să plângă de emoții. „Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur, precizându-i încă o dată că l-a meritat pe deplin.

„Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și mogulul Simon Cowell, unul dintre cel mai dur jurați.

 

„Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună…Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.
Citește articolul integral pe libertatea.ro

VIDEO Prestația Laurei Bretan la show-ul “America’s Got Talent”