balanca burta

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, graviduța Andreea Bălan nu vrea să mai riște sub nicio formă, astfel că după ce va onora concertele antamate pentru această lună, ea va intra într-o vacanță… prelungită.

 

Energică și pasionată de ceea ce face, nu puțini au fost cei care o vedeau pe graviduța Andreea Bălan pe scenă, până spre finalul sarcinii sale.

Ei bine, iată însă că artista s-a decis deja să intre în concediu prenatal, chiar dacă se află la începutul lunii a șaptea. Mai ales că ea se simte din ceea în ce mai greoaie în mișcări și are și ceva dureri de spate care nu-i prea dau pace, mai ales când face efort mai mare.

O dovadă în acest sens o constituie faptul că artista a refuzat deja mai multe contracte în luna august, anunțând organizatorii că nu își dorește să riște sub nicio formă și vrea să se odihnească mai mult înainte să devină mamă.

 

Astfel că, Andreea va mai onora doar joburile pe care deja le-a luat, în perioada următoare, după care va intra în concediu prenatal.  Cum aceasta este însă angrenată și ca jurat într-o emisiune TV, ea își va duce însă până la capăt misiunea.

balan mama

Mama îi aduce mâncare de acasă

Andreea Bălan a avut și ea ceva pofte de graviduță, dar nu exagerate și a reușit performanța de a se îngrășa doar câteva kilograme în această perioadă.

 

Artista a mâncat și dulciuri, dar cu măsură, iar mama sa a avut grijă ca ceea ce-și dorește să nu-i lipsească niciodată din frigider.

Astfel că femeia s-a deplasat nu de puține ori, tocmai de la Ploiești, cu mâncare gătită, cu ardei copți, vinete și nu numai.

sursa: libertatea.ro