masina andra

Utilizatorii de facebook cad foarte des în plasa persoanelor care promovează anumite pagini, din dorința de a obține o vizibilitate cât mai mare, pentru ca ulterior acest lucru să le servească la diverse scopuri.

 

Paginile vedetelor atât din România cât și din lume sunt frecvent clonate. La noi, cel mai recent exemplu îl constituie pagina cântăreței Andra. Cu toate că după nume ai fi tentat să crezi că Andra Official e pagina pe care o folosește artista, în realitate pagina adevărată este Andra.

Pe pagina Andra Official, în data de 17 iulie a fost postat un anunț prin care interpretarea anunța că urmează să ofere cadou fanilor o mașină marca Mercedes pe care nu o mai folosește. Tot ce trebuie să faci e să comentezi în dreptul unei poze, să apreciezi și să sharuiești conținutul.

”Cu ocazia deschiderii noii mele pagini am hotărât să fac un cadou fanilor: masina mea pe care nu o mai folosesc, un Mercedes din 2014. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi Like paginii, să distribuiţi aceasta postare şi să lăsaţi un comentariu cu «Partikip» (atenție trebuie scris cu k). Succes tuturor! Câştigătorul îl voi anunţa pe 1 August. Vă pup! <3 Tiriac Auto” este mesajul postat pe pagina Andra Official.

 

Până acum peste 40 000 de oameni au comentat la postarea, majoritatea folosind cuvântul ”partikip” în speranța că artista la va da mașina lor.

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

A murit actriţa Olga Tudorache

Actriţa Olga Tudorache, în vârstă de 88 de ani, a murit. Anunţul a fost făcut pe Facebook de actorul Florin Călinescu şi de medicul Monica Pop, informează News.ro. "Români, a murit OLGA...