Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

mormant madalina manole1

 

Lacrimi și emoție la mormântul Mădălinei Manole, din Cimitirul Bolovani din Ploiești.

 
Peste câteva zile se împlinesc șase ani de la moartea tragică a artistei.
 
Săptămâna trecută, părinții Mădălinei i-au făcut parastas, chiar în ziua în care Ion Manole, tatăl ”fetei cu părul de foc” a împlinit 73 de ani.
 
Astăzi, la mormânt a ajuns fanul numărul 1 al artistei, Daniel Gheorghe. Venit de la Medgidia, Daniel a adus la mormânt, ca în fiecare an, un tablou. De data aceasta cu o Mădălina fericită, veselă.
 
”Așa era ea. În cei 22 de ani de prietenie ea a fost tot timpul plină de optimism, radia de veselie. Au trecut șase ani grei, în care m-am gândit fără oprire la ea. Am vizat-o acum câteva zile. Era întinsă în zăpadă și mi-a spus că este un înger. Am vorbit cu un preot și mi-a spus că acesta este răspunsul Mădălinei pentru cei 22 de ani de prietenie cu mine și cei șase ani în care m-am gândit tot timpul la ea. A fost o legătură care s-a concretizat așa”, ne-a declarant Daniel Gheorghe.
 
Petru Mircea nu a venit încă la mormântul soției lui.
mormant madalina manole5
mormant madalina manole4
mormant madalina manole3 
 
mormant madalina manole2

Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești