tudy

Bucureștiul are de ieri doi noi viceprimari: Aurelian Bădulescu(PSD+UNPR) și Tudor-Iim Ionescu (ALDE). Despre Tudor-Tim Ionescu, România Curată a scris și în decembrie 2014, când dădea examen pentru Corpul Diplomatic (vezi aici). Citiți profilul noului vice-primar al Capitalei. Comentariile suplimentare s-ar putea să fie de prisos. Sau nu?

 

 

Tudor-Tim Ionescu , alias Tudy, a fost stagiar la Parlamentul European la cabinetul lui Cristian Buşoi (2009-2010) și Luis Yanez Branuevo Garcia. Tudy a fost absolvent (conform CV-urilor care circulă pe net) de ştiinţe politice (aici) şi al Institutului de Studii Europene, având și un master la Bruxelles. Nașul său, conform articolelor de presă, ar fi Călin Popescu Tăriceanu, care ar fi fost coleg de facultate cu tatăl său. În 2008, a devenit “membru PNL” și a trimis cv-ul său tuturor europarlamentarilor liberali, provocându-i pe facebook să-i testeze valoarea: “Vreau sa riscati! Riscati pentru ca nu aveti nimic de pierdut. Puteti doar castiga. Mizati pe mine, riscati impreuna cu mine si veti vedea ce inseamna un tanar educat european si optimist”, a scris Tudy pe Facebook. Norica Nicolai este europarlamentara care a apreciat calitățile lui Tudy: “Este un tip care a impresionat pe toata lumea, a locuit mult timp singur aici la Bruxelles. Si a invatat, a facut liceul, facultatea, acum facea un master. Era foarte motivat sa faca o carieră politică”. Tudy a făcut parte dintr-o trupă de stand-up comedy, a făcut modelling și a fost membru al juriului la Festivalului Anual de Teatru “Les Caprices” din Bruxelles, el petrecând destul de mult timp în Capitala Belgiei pentru că tatăl său deține mai multe imobile acolo, pe care le închiriază (aici). Tudy se pare că a ajuns la un moment dat un personaj suficient de important, din moment ce EBA, primul europarlamentar român independent care a reușit să pătrundă în forul european, a dat presei declarații despre el (aici).

Precizăm, ca amănunt, că Tudy a ajuns un personaj în mod evident mult mai public decât numeroși diplomați de carieră și decât mulți demnitari români, nefiind doar unul din miile de navetiști cu avionul ai statului român. El s-a făcut cunoscut grație unui clip viral pe net și în presă, în care s-a masturbat pe wc în timp ce se filma și vorbea (aici), prin obiectivul camerei video cu iubita lui. Însă masturbarea sa a reprezentat doar un actshakespearian de iubire, un fel de răvaș de amor contemporan dedicat Oanei Zăvoranu, de care omului îi era dor la acel moment, cei doi fiind la distanță unul de altul în momentul desfășurării respectivei acțiuni filmate. Pentru cei care deplâng iubirea la distanță a celor doi, precizăm că până la urmă s-au întâlnit și face to face (detalii aici). Însă ca toate poveștile lirice ale umanității, intriga a conținut pe la începutul story-ului și un păcat originar (amănunte aici), venit la pachet cu un răspuns crâncen din partea destinului implacabil (aici).
sursa: romaniacurata.ro

 

 

Auto-moto
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Un șofer a ars în propria mașină - VIDEO

  Un şofer şi-a pierdut viaţa azi-noapte, după ce s-a izbit cu maşina de o pasarelă pe Şoseaua Pipera din Capitală, iar autoturismul a luat foc. Impactul a fost astât de puternic încât şoferul a rămas...