romina

Potrivit La Stampa, autoritatile ancheteaza posibilitatea ca o femeie necunoscuta, victima unui accident rutier petrecut acum 21 de ani in statul american Florida, sa fie de fapt Ylenia Carrisi. Aceasta a disparut in ultima zi a lui 1993 in sudul Statelor Unite, unde se afla la studii.

 

Carabinierii italieni i-au cerut lui Al Bano sa le furnizeze o proba de saliva, pentru a putea compara ADN-ul sau cu cel al victimei din 1994. Este vorba de o femeie de circa 22 de ani (Ylenia avea 23 cand a disparut) al carei cadavru a fost gasit pe 15 septembbrie 1994 intr-o benzinarie din Holt, Florida. Ea ar fi fost ucisa de camionagiul Keith Hunter Jesperson, un criminal in serie cunoscut si drept “Happy Face Killer” si a carui sinistra cariera a devenit si subiect de film anul trecut.

In ’95, Jesperson a fost arestat si condamnat la inc hisoare pe viata pentru 8 crime insotite de viol, iar un an mai tarziu a recunoscut ca a ucis o tanara care isi spunea “Suzanne”. Or, potrivit anchetei serifului din Palm Beach, acest nume ar fi fost folosit si de Ylenia Carrisi in ultimele ei luni de viata. In plus, reconstituirea 3D a trasaturilor victimei arata ca aceasta seamana cu fiica lui Albano si a Rominei Power. Jesperson si-a amintit ca tanara era autostopista si ca a luat-o dintr-o benzinarie din Tampa, Florida, “Suzanne” vrand sa ajunga in California sau Nevada.

Jesperson nu a reusit sa dea mai multe detalii despre aceasta victima. De altfel, declaratiile sale nu au fost complet demne de crezare: barbatul a recunoscut 160 de omoruri, dintre care numai 8 au putut fi dovedite. Prima crima a avut loc in 1990, dupa ce barbatul a divortat, insa fiica a declarat ulterior ca inca de cand era ea mica, Jesperson dadea semne ca ar fi diferit – de pilda, spanzura pisoii maidanezi pe care ii gasea pe strada. A primit porecla “Happy Face Killer” dupa ce a inceput sa trimita presei si politiei scrisori in care isi marturisea faptele, semnate cu o fata zambitoare.

 

In 2014, la 20 de ani dupa disparitia Yleniei Carrisi, tribunalul din Brindisi (Italia) a declarat decesul acesteia. Au aparut cele mai bizare ipoteze despre soarta ei – de la aceea ca a fost ucisa de un prieten, trompetistul Alexander Masakela, pana la cea ca s-ar fi calugarit – toate infirmate. De altfel, tatal ei, Al Bano, nu crede nici in varianta ca ar fi fost una dintre victimele “Happy Face Killer”.

sursa: stirileprotv.ro