Moise Guran

Moise Guran renunță la emisiunea Biziday, pe care o realizează la Digi 24. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ultima ediție a emisiunii Biziday va fi difuzată la Digi 24 joi, 23 iunie.

 

Din informațiile Paginademedia.ro, Moise Guran nu va mai realiza emisiunea Biziday, însă va fi prezent în continuare pe micile ecrane.

Guran va rămâne la postul de știri Digi 24 în calitate de invitat la emisiunile postului. În plus, el va avea în continuare și emisiunea de la Europa FM, România în direct. 

Moise Guran își va explica decizia legată de Biziday diseară, când va fi în studioul emisiunii Jurnalul de seară, moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi 24. De altfel, în emisiunea Biziday de aseară, Guran a declarat că va fi prezent în studioul lui Prelipceanu.

 

Contactat de Paginademedia.ro, Moise Guran a confirmat în exclusivitate informațiile legate de finalul emisiunii Biziday. El a precizat că va detalia motivele pentru care renunță la Biziday în această seară, de la 20.30, la Digi 24.

Emisiunea Biziday a intrat în grila Digi 24, venind de la TVR, în vara anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Emisiunea are o istorie de zece ani. Inițial, când era la Antena 3, emisiunea se numea Bizbazar. În octombrie 2010, Moise Guran a trecut cu programul la TVR, cu numele Ora de business. Postul public a difuzat emisiunea la început pe TVR 2 după care, în urma audiențelor bune pe care le obținea, programul s-a mutat pe principalul canal public TVR 1.
Citește articolul integral pe paginademedia.ro