jolie 3 1

Oscar, trei Globuri de Aur, frumuseţe, talent, statut de "cea mai frumoasă femeie din lume".

 

Debutul în film l-a avut la vârsta de şapte ani, alături de tatăl său, actorul Jon Voight, în 1982, „Lookin'n to Get Out". A avut o adolescenţă tumultoasă pe care, mult mai târziu, a povestit-o fără reţineri.

„Am făcut prima dată sex la 14 ani, cu prietenul meu şi probabil că de emoţie nu simţeam nimic. Într-un moment în care mi-am dorit să-l simt mai aproape pe prietenul meu, am luat un cuţit şi l-am tăiat. M-a tăiat şi el. Ne-am făcut asta de mai multe ori, unul altuia. Eram plini de sânge. Inima mea bătea tare, ca la curse. De atunci, ori de câte ori mă simt captivă, m-aş tăia. Am o mulţime de cicatrici”, scrie Jolie. ”A fost o vreme în care am trăit aventuros şi după câteva beri, asta se întâmpla frecvent”, a mărturisit actriţa în jurnalul ei.Un an mai târziu, Angelina Jolie avea să pozeze pentru prima dată, într-o şedinţă foto ce a revenit în atenţia publicului recent.

jolie 2

 

jolie 5

jolie 6

jolie 7

 

jolie 9

sursa: one.ro

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

A murit actriţa Olga Tudorache

Actriţa Olga Tudorache, în vârstă de 88 de ani, a murit. Anunţul a fost făcut pe Facebook de actorul Florin Călinescu şi de medicul Monica Pop, informează News.ro. "Români, a murit OLGA...