banchet

Febra pregătirilor pentru banchete a început în iunie, iar şcolile din Bucureşti se întrec în petreceri care mai de care. Pentru ca elevii să rămână cu amintiri frumoase, părinţii scot din buzunare sume de câteva sute de lei de elev. Asta determină industria de petreceri pentru copii să vină cu oferte de banchete şcolare din ce în ce mai creative.

 

Dacă până acum câţiva ani emoţiile sfârşitului de an erau resimţite de către elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, acum se pare că banchetele şcolare se organizează şi la finalizarea claselor I-IV.

Popularitatea acestui tip de petrecere se observă prin apariţia unei oferte foarte diversificate pe piaţa de evenimente pentru copii: de la petreceri cu MC, la momente tematice şi fântâni de ciocolată belgiană şi fructe. Niciun moft nu le rămâne nesatisfăcut micuţilor elevi.

Banchetul de sfârşit de an marchează cel mai aşteptat moment al anului: elevii se bucură de emoţiile ultimelor clipe petrecute alături de colegii şi profesorii lor, uitând de stresul notelor şi al absenţelor.

 

"Faţă de acum 5 ani, elevii îşi doresc festivităţi din ce în ce mai grandioase, cerinţele lor fiind adevărate provocări. De aceea trebuie să fim pregătiţi să venim în întâmpinarea lor cu o ofertă foarte diversificată şi actuală de servicii. De exemplu, filmările cu dronă au devenit extrem de populare la petreceri", spune Mădălina Râpanu, Manager BluParty.

Fântânile de ciocolată belgiană şi fructe, momentele de dans tematice cu profesionişti de Street Dance, filmările cu dronă 4K şi maşinile de fum sunt cele mai solicitate de către elevi. Fotografiile magnetice şi photo booth-ul sunt acum şi ele nelipsite de la orice banchet şcolar. Pentru un banchet de câteva ore, costurile variază între 1.000 şi 4.000 de lei, în funcţie de cerinţele de servicii.

Printre cele mai cumpărate servicii pentru banchetele şcolare se numără:

 

DJ, MC de eveniment şi Karaoke

Pentru o petrecere cu MC şi karaoke care durează 3 ore părinţii vor scoate din buzunar aproximativ 1.000 de lei, ajungând ca pentru momente de dans tematic susţinute de profesionişti de Street Dance şi pentru o ploaie de baloane să plătească aproximativ 3.700 de lei.

Filmare aeriană 4k sau Full HD cu dronă

 

Filmarea aeriană 4k sau Full HD au devenit foarte populare în cadrul banchetelor. Perspectiva aeriană a unei filmari/fotografii aduce cadre şi imagini spectaculoase diferite de filmarea clasică de la sol. Pentru o astfel de amintire părinţii pot scoate din buzunare 699 lei per filmare.

Maşina de fum şi sistem lumini

Pentru un moment special cu masina de fum şi sistem de lumini, bugetul banchetului se măreşte şi el cu peste 169 de lei.

Photo booth, fotograf de eveniment şi fotografii magnetice

Pentru ca amintirea evenimentului să fie cât mai vie în memoria tuturor, elevii cer prezenţa unui fotograf profesionist şi filmarea evenimentului. Un fotograf de eveniment îi poate costa pe părinti undeva la 500 de lei. Pentru un serviciu profesionist de photo booth, preţul începe de la 299 euro pentru 2 ore. Fotografiile cu magnet sunt şi ele la mare căutare. Pentru un set de 50 de fotografii personalizate realizate la minut, costul începe de la 599 de lei.

Dulciuri

Un candy bar pentru 20 de elevi ajunge la 629 lei, iar pentru banchetele mai mari, de 50 de invitaţi, părinţii pot scoate până la 1099 lei. În cazul unor festivităţi ample, cu 100 de elevi, costul poate ajunge până la 1629 lei. O fântână de ciocolată poate ajunge la 688 lei pentru 3 ore.

Decor de baloane

De la baloane cu heliu, ghirlande din baloane sau aranjamente pentru mesele elevilor, nimic nu e prea mult pentru micii participanţi. Aranjamentele pentru mese dau o notă chic şi un aer festiv, costul pentru un singur aranajament ajungând la 39 de lei.

Care sunt cele mai cumpărate servicii pentru distracţia elevilor?

În topul solicitărilor din partea elevilor, dar şi a parintilor, se numără amenajarea unui candy bar, înfrumuseţarea locaţiei cu baloane cu heliu şi aducerea pe ringul de dans a unor maşini cu fum colorat.

Pentru banchetele şcolare, cele mai cumpărate servicii sunt:

Decorarea locaţiei cu baloane cu heliu
Photo booth
Sonorizare şi karaoke

MC de eveniment şi DJ
Maşina de fum şi sistem lumini
Amenajarea unui candy bar şi a unei fântâni de ciocolată belgiană
Filmare cu dronă 4k
Reprezentanţii BluParty, o companie care oferă astfel de servicii, ne-au dezvăluit cea mai inedită solicitare: câţiva elevi dintr-o şcoală bucureşteană, proaspăt absolvenţi ai clasei a IV-a, şi-au dorit să se bucure de prezenţa unui ponei la eveniment.
sursa: rtv.net

 

Național
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Elevii se pregătesc pentru prima vacanță

Bucurie mare pentru elevii din clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar. Pe 28 octombrie, copiii intră în prima vacanţă din acest an. Ei vor sta o săptămână acasă,...