AG Weinberger 1

Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești vă invită luni, 25 aprilie, ora 19:00, la concertul extraordinar GRINGO DE ROMANIA, un deliciu acustic susţinut de inegalabilul AG WEINBERGER, Mr. Blues al României!

 Autenticitate, creativitate, sunet viu şi necompromis, un artist ce  aduce melosul şi poveştile secolului trecut, în contemporaneitate.

Aşadar, vă propunem să vă luaţi un răgaz, alături de un  artist care face diferenţa în muzica live din România şi să fim părtaşi la GRINGO DE ROMANIA, Luni, 25 aprilie, ora 19:00, doar la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești.

Muzica bună nu are graniţe, nu are vârstă, ci ne uneşte pe toţi într-un spirit mai bun.

Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională,  o seară  de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă  pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.
Anul acesta, concertele sale poarta titlul generic GRINGO DE ROMÂNIA, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.

Aşadar, vă invităm Luni, 25 aprilie, ora 19:00 la Sala Teatrului “Toma Caragiu”(str.Toma Caragiu nr. 13), la un concert de blues si jazz, un solo acustic de cea mai înaltă forţă si expresie artistică.

Agenţia teatrală – str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 •  Program: Marți și Miercuri 10:00-19:00, Joi și Vineri 10:00-17:00, Sâmbătă şi Duminică 10:00-13:00 • Informatii şi tichete la tel. 0244522774 și 0721 367 631

Eveniment susţinut de  Magic FM, Observatorul Prahovean, WYL FM, Ziarul Metropolis, DC News Vă aşteptăm cu drag!